AKTUELNO

Odlično su se snašli u ovoj ulozi.

Zadrugari se večeras milionskom auditorijumu predstavljaju najlepšim duetskim pesmama, a sledeći koji su kročili na velelepnu scenu su Ermina Pašović i Gagi Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ovaj par se predstavio pesmom "Plakati zauvek" koju u originalu izvodi grupa "Funky G", a koju su prethodnih dana naporno vežbali. Inače, Ermina i Gagi imaju veoma zanimljiv odnos, a pred kamerama je Đogani priznao ga da je Pašovićeva čak i ljubila kada su bili van rijalitija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ermina je u "Zadrugu" ušla kao devojka Baneta Čolaka, ali je njihova ljubav doživela krah. Gagi je nedavno istakao da mu se sviđa Erminino ponašanje i rekao da ga sada podseća na onu Erminu koju je znao pre veze sa Čolakom. Bane i Gagi su nekada bili dobri prijatelji, međutim, više nemaju sjajnu komunikaciju.

Kako je izgledao nastup ovo dvoje zadrugara pogledajte u narednom video-prilogu. 

Nakon nastupa, usledili su i komentari stručnog žirija koji su bili i više nego pozitivni. Žiri je najviše oduševio i Gagijev ples koji je imao tokom nastupa, zbog čega mu je Đekson poručio da ga kolena još nisu izdala, a onda su spomenuli Gagijevu ćerku Lunu.

Foto: TV Pink Printscreen

Prvi put sam na tvom nastupu za svoje 24 godine. Fanki Dži. Moja omiljena pesma "Njen grad" i ova je druga po redu. Još te kolena dobro služe. Ne znam da li ti je Luna rekla da volim tu pesmu. Kada sam bio mali, jako sam se ložio na Gagija - pričao je Đekson.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna mi je rekla. Ovu pesmu sam odabrao da bih mogao da igram. Najviše se ložim na ovu pesmu - rekao je Gagi Đeksonu.
Gagi i ja smo sarađivali. Želim ti više samopouzdanja, ne za večeras, nego u karijeri i da uradiš nešto ovako. Ovo nije zastarelo što si radio '95. godine. Kada izađeš iz Zadruge, seti se šta sam ti rekao. To tebi stoji i to si ti. Gagi, svi tvoji najbliži su našli put, misli malo sada na sebe - pričao je Keba.
Mislim da sam još u formi i da mogu da se bavim muzikom. Pričali smo, Kebo, ti i ja o tome. Ti si mozak. Posle Zadruge, ja sam mislio da se ne bavim ovim poslom i da se odjavim, ali nekako zatvoren prostor pravi situaciju da vratiš film. Kada može moj brat koji ima šest banki da đuska... Samopouzdanje mi fali i neko da me pogura - rekao je Gagi Kebi.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi, za tebe je vreme stalo. Kao da ne stariš. Osmeh od milion dolara - govorila je Jami.
Jami, ljubim te puno. Znaš da smo započeli karijeru u istoj kući - pričao je Gagi.

Komentare žirija možete pogledati u nastavku.

Autor: S. K. / K. R.

#Ermina Pašović

#Gagi Đogani

'