AKTUELNO

Zasenili sve na sceni.

Naredni par koji je stupio na scenu su Ivana Krunić i Mirko Gavrić koji su na prethodnoj "Zadrugoviziji" odneli pobedu od stručnog žirija, što pokazuje da su njih dvoje dobro uigran tim. Oni su se predstavili pesmom "Sen trope" koju u originalu izvodi Azis.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana i Gavrić su i vokalno i scenski pokazali da su odličan tandem, a zadrugari su sve vreme u bekstejdžu igrali uz njih dvoje. Krunićeva i Mirko su se na kraju zamalo i poljubili što je sve zasenilo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izgledao nastup ovo dvoje zadrugara možete pogledati u nastavku.

Nakon odličnog nastupa, usledili su i komentari žirija.

Dobra energija i dobre emocije. Ovo je odlično. Svaka čast - rekao je Gastoz.
Ivana Krunić je odlična. Hoću da se sabereš, ti si odličan pevač. Molim te da ti se vrati samopouzdanje, nisi ni svesna koliko vrediš. Dobra si riba. Što se tiče Mirka, ti si bolji Azis od Azisa - rekla je Maja Nikolić

Foto: TV Pink Printscreen

Ti ženo, imaš velike kvalitete. Ne govorim ništa ovo na račun Baneta Čolaka, ali prosto moraš da znaš ko si i šta si - rekla je Ljupka.
Mirko, bio si super. Imaš ritam u tim kukovima. Ivana, zapamti zašto si ušla i šta je tvoj cilj. Ja sam bila unutra. Molim i Čolaka da malo prikoči sa devojkom. Bane prekini da joj ispiraš mozak, znači prekini - rekla je Kija.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentari žirija su bili i više nego pozitivni, a detaljnije o svemu ovome pogledajte u nastavku.

Autor: D. B.

#Ivana Krunić

#Mirko Gavrić

'