AKTUELNO

Voditelji Bora Santana i Bane Čolak su u današnjoj emisiji radio "Amnezija" ugostili i Edisa Fetića.

Edis je, između ostalog, odgovorio i na pitanje Marka Đedovića, koje je bilo vezano za reči Anabele Atijas, da je Fetićeva supruga Zilha završila u bolnici zbog njegovih poteza. Pre toga je Fetiš prokomentarisao izlaganje Mensura Ajdarpašića.

Ja imam pet drugova samo. Ovo za Draganu ne može da me uvredi, ja je volim i da je najgora. On ne može da istrpi kritike... Kako mogu za nekog da kažem da mi je drug kad mi kaže onakve stvari za devojku. Šta god da je rekla Dragana, prvo je trebalo da porazgovara sa njom i sa mnom. Možda je to njegov način igre, on dobro zna koliko sam rizikovao zbog njega, glupost je da zbog onakve sitnice nazove Draganu onim imenima - rekao je Edo, pa dodao:
Ja mu sada kažem, Dragana te nije slagala. Da raščistimo to - istakao je Fetić.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče toga da je Zilha završila u bolnici i da sam ja ostavio decu. Anabela ima pametnija posla... Neka se ona pita gde je ona ostavljala svoju decu, ja sam svoju kod majke gde im je najbolje. Ona je sada i mlađu ćerku ostavila. Opteretila se tim fanovima, ako je tako, onda nemoj da podržavaš vezu sa oženjenim čovekom u prvoj sezoni. Što se tiče moje dece, ja ću njima sve objasniti, žena i ja smo odvojeni, svako ima pravo na svoj život - dodao je Edo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Zadruga 3

'