AKTUELNO

Gde ima dima, ima i vatre!

Prava pometnja u Beloj kući nastala je zbog slikanja za kalendar, a ovaj zadatak zadrugari su dobili od Velokog šefa. Stefanu Kariću pripala je uloga fotografa, a među devojkama koje se se slikale za kalendar bila je Karićeva bivša rijaliti partnerka Iva Grgurić, ali i Ana Korać, sa kojom je Stefan imao nešto više napolju pre rijalitija, što je jedno vreme bila goruća tema u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Međutim, budući da su trenutno svi u vezama nastala je opšta pometnja zbog ljubomore koja isijava sa svih strana. Od juče zadrugari ne prestaju da polemišu da li je tokom slikanja bilo varnica između Karića i Ive, kao i između njega i Koraćeve.

Foto: TV Pink Printscreen

Evidentna je i ljubomora i sumnjičavost, kako od strane Ivane Šopić, tako i od strane Davida Dragojevića, a nema sumnje da bi i Filip Đukić poludeo od besa kad bi video da je Iva koristila svaku priliku da dotakne ili zagrli Karića.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako i Iva i Ana negiraju da se bilo šta desilo tokom fotografisanja, ove slike govore suprotno, a vi sami prosudite u kojoj meri su Iva i Ana ''prešle granicu'' sa Karićem. i koliko bi to smetalo njihovim trenutnim emotivnim partnerima.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M. K.

#Ana Korać

#Iva Grgurić

#Ivana Šopić

#Stefan Karić

'