AKTUELNO

Ne smiruju se strasti zbog današnje situacije koja se dogodila za vreme suđenja između Ivane i Ive.

Burno je bilo ovog popodneva tokom suđenja u "Zadruzi", nakon što je Ivana Šopić tužial Ivu Grgurić da je iskorišćavala situaciju kada su se zadrugarke fotografisale za kalendar kako bi bila prisna sa Stefanom Karićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Karić je nekada bio u vezi sa Ivom, a sada je u romansi sa Ivanom. Inače, dok se polemisalo za crnim stolom o ovoj temi, Ivin dečko FIlip Đukić nije želeo da se preterano oglašava.

Foto: TV Pink Printscreen

Filip je samo izjavio kako je ovo dvadeseti put da Iva pravi greške, a na kraju je sudija Anabela Atijas odlučila da je Iva kriva u ovom slučaju. Kasnije, kada su zadrugari legli da odmaraju, Iva je počela da se pravda Filipu.

Ja znam da sam ja ovde čista, barem po pitanju tih namera. Svesna sam da sa moje strane prema toj osobi nema više ništa. Nisam išla sa nekom namerom. Meni je samo stalo do tebe. Svega sam svesna, svih sitnica i situacija - pričala je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da si ti na mom mestu, ti bi raskinula? Dvosmisleno je i onda se pitaš što ja razmišljam, šta i kako - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što si ti rekao da je ovo dvadeseti put, da nemaš poverenja u mene, da misliš da kažem... U toj situaciji nisam bacila akcenat na to. Desi se mahinalno. Nisam samo ja kriva u ovoj situaciji, kriva je i druga situacija. On je rekao da ni on nije to tako skapirao. Dečko nije osetio ništa, samim tim nije ni reagovao - dodala je Iva.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'