AKTUELNO

Gledateljka je na samom početku uključenja istakla da je uvek na strani deteta, u ovom slučaju Lune Đogani.

Gledateljka Darija iz Kraljeva večeras se uključila uživo u program TV Pink kako bi prokomentarisala aktuelna dešavanja u rijaliti programu "Zadruga". Gledateljka je pričala o Luni, Marku, Anabeli i Gagiju, a zatim je istakla da je uvek na strani deteta. Darija je zatim govorila i o vezi Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Foto: TV Pink Printscreen

Znate i sami da je ljubav slepa i niko ne zna ko je za koga u životu. To sve zavisi od same sudbine, kako te sudbina baci. Pale su žestoke uvrede i sa jedne i sa druge strane. Pratila sam njihovu ljubav, i mogu da vam kažem da me je Anabela jako razočarala kao majka. Ja sam je jako cenila kao pevačicu, Anabela je uvek za mene bila jedna gospođa i jedna majka - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja vidim da se Marko jako brine o njoj. On je taj koji joj kuva, sprema, koji je sa mnjom, ne da joj da padne psihički... Ja sam se javila kao majka, ja bih bila manja od makovog zrna da je to moje dete. Luna govori da koj je život ugrožen - dodala je gledateljka, a onda je voditeljka Dušica Jakovljević sve demantovala.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću reći da Luna ima ginekološki problem i redovno ide na preglede, tako da je tu sve okej i nikom život nije ugrožen - rekla je voditeljka Dušica Jakovljević.

Nakon priče o Luni Đogani, Marku Miljkoviću i Anabeli Atijas, gledateljka je komentarisala i odnos Maje Marinković i oženjenog zadrugara Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja se zaljubila, a Janjušu to prija. Grliti se i ljubiti se na televiziji sa drugom i prijateljem, to nije isto. On gubi puno, a Maja će biti kompromitovana. Njih i te kako odaju pogledi. Maja je zaslepljena Janjušem - rekla je gledateljka.

Zatim je Darija iz Kraljeva istakla i kako su joj Iva Grgurić i Filip Đukić simpatični, ali da više vidi zaljubljenosti sa Filipove strane. Gledateljka je pričala i o Mini i Mensuru, Banetu i Ivani, ali i Bori i Milici, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

<
'