AKTUELNO

I dalje nisu skladni sa svojom pričom!

Naredno pitanje bilo je za Anu Korać i Davida Dragojeviće. Naime, kako je poznato, Anin blizak prijatelj Miljan Vračević izneo je tvrdnje o tome da je David nasrnuo fizički na Koraćevu samo nekoliko dana pre njenog ulaska u Zadrugu 3.

Danas si na radiju rekla da si šokirana što te je Miljan izdao, jer nisi verovala da će to izneti u javnost. Da li si svesna da si time potvrdila da si rekla Miljanu? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja jesam sve to njemu rekla, ali ne tako kako je on opisao. Kao što sam objasnila ovde, on je pregrubo objasnio. Ja jesam razočarana u njega, ali nisam rekla tako kako je on to predstavio - tvrdila je Koraćeva.
Neću da komentarišem Miljana, ona kada je imala izlaganje, ona je tako izložila sve i tek na kraju je rekla da je pregubo izjavio. A pre toga je govorila da joj je krivo to. Tema mi je i bolna i odvratna. Njena majka je znala, ja sam je zvao, ona se nije javila. Teta Ljila me je nazvala sutradan, pa sam joj sve do detalja ispričao, Ana je tada bila u gradu, onda su se one čule. Ali pre bilo koga, sve doslovce ispričao - dodao je David.
Ti se nisi ogradila od njega, ti si trebala da kažeš da je on slagao, jer svakim odgovorom date jednu novu informaciju! Ana treba da bude skladna sa svojom pričom - rekao je Marko Đedović.
Ona je uvek u odgovoru ostavljala mesta za sumnju, ja sam danas rekla, opet isto, tek je na kraju rekla to i kao ako njega ne poštuju, ne mogu ni nju. Pričalo se više o njihovom prijateljstvu, nego o tome da dečko nju nije udario. Desilo se nešto sigurno, ali to je na njima i to je to - rekla je Jovana Tomić Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Zadruga

<
'