AKTUELNO

Ubuduće će dva puta razmisliti o svojim postupcima.

Tokom večerašnje emisije "Pretres nedelje sa Milanom" voditelj Milan Milošević podigao je i Boru Santanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto si danas bio besan - pitao je Milan.
Bezveze sam se iznervirao, kad su trčali u prodavnicu. Stalno isti idu prvi. Bahate se. Jednom mi dođemo prvi na red, onda obrnu spiskove i opet smo zadnji. Idem trčim, blamiram se. Orozović je, namerno sam rekao jer je dobacio - rekao je Bora.
Mensur, Karić i ekipa. Prošli put su bili oni - otkrila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Prošle nedelje Šopićka, a ove nedelje Mensur i Zorica, oni su otišli. Iznervirao me i Miljković, kad je otišao pre pisma. Ja da odem dobio bih kaznu. Nije mi ni do hrane, ali mi je toga preko glave. Kad trče u prodavnicu, onda moram i ja da trčim. Neka me stave zadnjeg, nije to problem, mi se smorimo. Oni mogu da rade šta hoće, a mi čekamo. Pre dve nedelje, bio sam drugi na spsiku, a onda sam bio predzadnji. Boli me više uvo. Iznerviralo me kad si rekao da mi imamo najviše para, ali imali smo. Sad sam dobio nulu, niko me nije ni pitao, ja uvek imam para. Hiljadarka uvek kod mene stoji, nije to problem. Imam sve što mi treba. Milici sam uzeo cigare unapred. Ove nedelje da nisam imao para, ona ne bi imala ni cigarete - istakao je Santana.
Svi koji odete na kapiju pre čitanja pisma, svi momentalno budete kažnjeni nedeljnim honorarima, to valjda znate - rekao je Milan.
Bora je moj brat, on mene svakodnevno zabavlja i preinteresantan je, kreativan je i duhovit i njemu ništa ne zameram. Danas je možda i najmirnije prošla kupovina. Ja sam uzeo dva spiska, oni se pobunili, na kraju su svi bili zadovoljni, otrčali smo, rešili smo, bila je top kupovina - naveo je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

<
'