AKTUELNO

Napokon priznala!

Luna Đogani progovorila je o svom odnosu sa majkom Anabelom Atijas, koji je mesecima intrigantan, a Đoganijeva je priznala da majčin i njen odnos nije bio nimalo idealan van rijalitija.

Nisi uopšte ti toliko blaga prema meni napolju, ti i ja se napolju i te kako svađamo. Nisi ti takva kao što se predstavljaš ovde - rekla je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta to znači, kada ti dođemo sestre i ja, a ti ne želiš da budeš sa nama. To je uvek tako - govorila je Anabela.
Ne pričaj tako, svi se mi nekada osećamo da želimo da budemo sami - objasnila je Đoganijeva.
Mene je jednom izbacila iz stana. Rekla mi je da joj se spava i da idem. Bili smo jednom u bioskopu Luna, Adam i ja, vratili smo se kući, ja nisam ni hteo da idem do nje, ona me je zvala. Došao sam do stana njenog, bili smo tu pola sata, a onda mi je rekla da idem kući, da joj se spava - rekao je Gagi, a onda tvrdio da se šalio.

Foto: TV Pink Printscreen

Imala sam nervne slomove. Videla sam neke stvari na telefonu, poželela sam da budem sama, nisam želeo da me tata gleda takvu. Ja sam osoba koja ne ume da glumi kada joj je loše - pravdala se zadrugarka.
Nemam ja problem sa Lunom, ja uvek znam kako da joj priđem. Jedva sam čekao da Luna ustane i napokon kaže da je Anabela ušla da pokaže pravo lice - tvrdio je Đogani.

Foto: TV Pink Printscreen

Treba da te bude sramota kako me predstavljaš. Čovek je došao pre dve godine da ti bude otac - vikala je Atijasova.

Lunina mama nije mogla da izdrži, pa je prolila gorke suze zbog ćerkinih reči.

Pogledajte detaljnije u video-prilozima u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Zadruga

<
'