AKTUELNO

Maja je došla posle Ivane Šopić, a pre obe zadrugarke bila je Jelena Pešić?

Voditelj Milan Milošević nastavio je sa emisijom ,,Gledanje snimaka", a upitao je Marka Janjuševića Janjuša zbog čega mu je čudno što njegova ljubavnica Maja Marinković ljubomoriše na ostale zadrugarke.

Međutim, on nije hteo da komentariše, govoreći da nije razumeo njenu ljubomoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi ne onanišemo, da li sam joj ja davao povode da bude ljubomorna? - govorio je Janjuš.
Kako nisi? - uzvratila je Iva.
On mi je rekao da je domaćica, da kada je ušao Marko Miljković, da je odlepila za njega, da ih nije ni pogledala. Noć kada sam ja napravila scenu zbog Mione, on je sam komentarisao, nisam negativno komentarisala, ali ona kao ona je meni draga. Sprdnja, sedeli smo za blek džekom, Jelena je đuskala, on je govorio: ,,Gle' ovo"... Da bi posle pola sata, kada je rekao da me voli, stiglo mu je čak i pitanje, on je otišao da peva neku pesmu za spoljni svet - otkrila je Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sve ovo provaljujem, on je sve to pričao, ja sam to osećala u vazduhu, on je meni rekao da sam ja jedina osoba koju on voli u Beloj kući! Bolje im je da ne iznosim dalje, da ne bi nastao haos. Moje procene su 100% tačne! Mi nismo drugarice, meni je Maja draga, ja sam rekla da tebe volim, ali onog Janjuša od ranije. Meni lično nisi ništa uradio, ali sa strane svašta! On je meni rekao da me voli najviše na svetu! Ti želiš u svom okrugu ljude sa kojima možeš da manipulišeš - otkrila je Jelena Pešić.
Sad je i u Jelenu zaljubljen? - upitala je Iva.

Zadrugari su nastavili da urlaju svi jedni preko drugih, pokušavajući da se nadjačaju, iznoseći svoje mišljenje o Maji i Janjušu i njihovoj aferi.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O.B.

#Rijaliti Zadruga

'