AKTUELNO

Aleksandar Papić je poznati biznismen, koji potiče iz ugledne porodice. Školovan je i odrastao je u inostranstvu gde je nasledio porodični biznis. Papić je spominjan i tokom istrage o klanu Belivuk - Miljković pa se osvrnuo i na ove optužbe.

Aleksandar Papić je ispričao u podkastu Gordane Uzelac - BEZ LJUTNJE MOLIM, da se u životu svim i svačim bavio od ugostiteljstva, hotelijerstva, IT industrije do proizvodnje nameštaja.

- Moji rezultati poslovanja su vidljivi svuda. Taj nameštaj smo radili po celom svetu, od Londona, Italije, Moskve, Atine, Pariza i ja se nikada nisam krio- rekao je Papić.

Takođe je ispričao kako su iz Krika hteli da ga naprave ' herojem opozicije'.

- Ja sam neko ko je odrastao u inostranstvu, rodio sam se u Sarajevu, selio sam se tri puta, kada je počeo rat došao sam sa majkom u Srbiju, pošto je otac bio u Moskvi, gde smo otišli kada je počelo bombardovanje Jugoslavije. Tamo sam ostao deset godina, završio fakultet i 2006. se vratio u Srbiju. Ja znam kao dete kroz šta sam prolazio zbog nestabilne politike i nestabilnog vođenja države i koliko se to odražava na obične građane i mene kao dete. Ja danas imam troje dece i priključio sam se Srpskoj naprednoj stranci i Aleksandru Vučiću baš iz razloga što vidim odlučnost, sigurnost i budućnost vođenja naše zemlje, gde znam da će moje tri ćerke imati sutra zagarantovanu i sigurnu budućnost- rekao je Papić.

Foto: TV Pink Printscreen

- Znam da će moći normalno da se zaposle, da imaju stabilnu karijeru, stabilan napredak i to je jedini razlog zašto se ja bavim politikom na lokalu.

Pojasnio je Papić zašto nije postao heroj opozicije: - Oženio sam se jako mlad, dobio prvo dete sa 21. godinom, meni su porodične vrednosti sasvim dovoljne i nemam nikakve druge ambicije, niti volim da učestvujem u političkom životu na taj način kako neko drugi misli da ja želim, pa na taj način manipuliše i zloupotrebljava moje ime. Meni to nije privlačno i nikada ne bih ugrozio budućnost svoje porodice i svoje dece. Oni su hohštapleri, prevaranti i lažovi koji hoće da se domognu vlasti isključivo da bi imali svoj lični profit.

Papić je po prvi put javno ispričao priču o navodnoj 'otmici lokala' na Trgu republike.

- Koliko sam se šokirao za pismo toliko sam se šokirao i za to. Ova priča predstavlja upravo pritisak na mene. Nikada se nisam bavio kompromitujućim stvarima. Zašto su našli mene- pa ja nemam priliku da im se obratim. Da bih se obratio nekom ja moram da idem da gostujem po televizijama.

Koja je istina o lokalu na Trgu republike i kako su Papića povezivali sa klanom Belivuk pogledajte u videu:

Podkast "BEZ LJUTNJE, MOLIM SA GORDANOM UZELAC" realizuju autorka Gordana Uzelac i glavni i odgovorni urednik podkasta Nemanja Pajić.