AKTUELNO

Za Pink.rs ispričala svoju stranu priče nakon optužbi da je znala šta se dešavalo iz leđa Jovane Tomić Matore!

Poslednjih nekoliko dana u Beloj kući ponovo se spekuliše o odnosu Matee Car i Anite Stanojlović, kao i ko je od prijatelja Jovane Tomić Matora znao za njihovu aferu.

Marko Đedović nedavno je izneo sumnje na račun Ermine Pašović i Sandre Rešić, a kako je pevačica nedavno za naš portal demantovala tr navode, pozvali smo i Erminu da čujemo njemu stranu priče.

Foto: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE / PRIVATNA ARHIVA

- Nikad se nije postavljalo pitanje da li sam ja to znala, uvek su bile osumljičene Mina, Rešićka i Ana Spasojević, dok juče Ivan nije rekao da sumnja da sam jedna od te dve osobe. Nemam nikakve veze, kao što imaju video.-zapisi, gde sam rat vodila protiv Matere preko TikTok, preko lajvova, u Pinkovim emisijama. Ja sam saznala to preko medija i onda sam posle istraživala i svašta sam saznala, svašta imam i ko je koga iznameštao, ali sve spremno i polako - otkrila namje Ermina, pa dodala: 

- Klupko se dobro odmotalo. Ljudi kad su u panici prave ogromne greške koje svesni nikad ne bi pravili, a osobe koje su čiste nema čega da se plaše, ali otom-potom - zaključila je Ermina za Pink.rs

Foto: Ustupljene fotografije/Privatna arhiva

Autor: A. N.