AKTUELNO

Neviđeni haos u Beloj kući!

U toku je emisija "Gledanje snimaka" nakon što su takmičari "Elite" imali priliku da pogledaju video-klip žestoke svađe Ivana Marinkovića i Žane Đorđević.

Nakon pokazanog priloga voditelj Milan Milošević dao je reč 

Ovo su strašne pretnje. On je genetski otpadak ljudskog roda. Mom advokatu bih rekla da doda pretnje maloletnom detetu. Ja ovde nikad nisam psovala, niti pominjala nečije porodice. Ja sam se zarekla da on više nikad neće da vređa dete, a meni će da se izvinjava... Mi ćemo da se igramo Ivice i Marice, jora od banane, pa ti shvati kako hoćeš. Verujem da su moji ovo shvatili veoma ozbiljno. Meni je rečeno da odavde vodim računa kad se mom detetu završavaju časovi - govorila je Žana.
Radmila je neko ko meni ovde preti šest meseci, korama od banane, a svi znamo šta to znači. Ona je više puta javno ovde pominjala moju adresu. Ona meni preti zadnjih dana i govori da će da me čeka na rampi. Ja sam spreman da se obračunam. Ona kaže da ima prioritete, pa nek se brine ako joj se desi - dodao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Govorila si da će da ga prebiju i da će da bude plav kod rampe - rekla je Jelena Marinković.
Na kraju balade on je preplašen za rampu, njegovsa žena deklariše ljude kriminalcima, pa se oni plaše. Jelena je pola sata govorila o mojoj podeli i mom mužu, ja ovo shvatam direktnom pretnjom. Ja sad kažem da neka imena ne smeju da se pominju - govorila je Milena Kačavenda.
Bude li se nešto desilo mojoj ćerki i Željku jer svakim danom proziva moju ćerku, bude li Leni Marinković nešto ti ćeš da budeš kriva - vikao je Ivan.
Pozdrav za Rašu - poručila je Žana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.