AKTUELNO

Nedavno je šokirala javnost objavom u kojoj je pričala o detaljima lečenja.

Nakon učešća u rijalitiju Rada Vasić postala je poznata ličnost koja je privukla veliku pažnju javnosti. Međutim, nedavno je šokirala mnoge objavom da boluje od teške bolesti, što je izazvalo veliko interesovanje za njen oporavak.

Nakon pet meseci borbe, Rada je odlučila da podeli svoju priču putem Tik-tok lajv videa, otkrivajući detalje o svom zdravstvenom stanju posle operacije i višemesečnih hemioterapija.

Foto: Instagram.com

Rada je otvorila svoje srce, priznajući da je prošla kroz veoma težak period.- Bila sam jako bolesna. Imala sam pritisak... Primala sam jake hemioterapije. Nikome da ne da bog šta sam prošla - izjavila je Rada nedavno.

Foto: Instagram.com

Vidno promenjenog izgleda, posebno zbog gubitka kose, Rada je otkrila da je njen izgled pod uticajem terapije.

- Kosa mi je pobelela od terapije. Prvo je bila plava i sada je skroz bela. Ne smem još da se farbam. Rekli su mi da mogu da stavim kanu. Sve mi je bilo opalo, čak i trepavice. Plašim samu sebe kada se pogledam u ogledalo - priznala je tada Rada.

Foto: printscreen

Ipak, sada je Rada obradovala svoje pratioce objavom fotografije na Instagram profilu, koja jasno pokazuje da joj je kosa porasla, te da se ponovo ofarbala u crvenu boju.

Ovaj korak označio je novu fazu u njenom oporavku i donosi nadu u bolje dane.

Takođe, Rada je podelila i informaciju o zdravstvenom stanju svog supruga, ističući da je i on suočen sa ozbiljnim zdravstvenim izazovima.

- Mužu mi nije bolje, još je u bolnici. Oba bubrega su mu otkazala - zaključila je Rada.

Autor: Pink.rs