AKTUELNO

Pecnula je!

U toku je anketa, a učesnici biraju najpakosniju osobu. Na redu je Nenad Macanović Bebica.

Meni je pakost kad nekom naneseš štetu. Navešću Ša, koji je bio pakostan prema Mioni jer joj nije dao da razgovara sa Stanislavom. Druga je Matora, koja je uvukla Milenu. Osoba tri je Danka - rekao je Bebica.
Na prvom mestu Ivan, nazivao me je najgorim imenima,a naneo je pakost i Matoroj. Hteo je da je vrati Aniti, posle toga se posvađao s njom, pa je hteo da izgladi odnos sa Anitom. Drugo mesto Matora. Ona je pakosna, zla i sujetna. Nikad je nisam navodila, ali me je nazivala k*rvetinom. Nikad je nisam uvredila. Najgore što je uradila je pakost Kačavendi i Đedoviću. Treće mesto Bojana, najveće zlo. Najgore si me vređala, kao i moju porodicu - rekla je Blinda.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva osoba Bebica, sve najgore si pričao o Miljani. Druga osoba je ona, koja je isto vređala tvoju porodicu. Treća osoba Nikola Lakić - kazao je Terza.
Prva osoba Ša, nadam se da nećeš skakati, kao na kavez, na koji te pošalje devojka. Nije dozvoljavao da Miona razgovara sa Stanislavom, kad je on ušao. Smatram da nećeš biti pakostan, kad se rastaneš od Mione. Drugo mesto Miljana, razbijala mi je šminku i čupala me. Treće mesto je Ivan, koji ne da Žani mira. Gurao se za ruletom mrtav pijan. Vređao je i moju porodicu - kazala je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: I.S.