AKTUELNO

Još jedna žurka promenila mnoge situacije u Beloj kući!

Sinoć je kao i svakog utorka u rijalitiju "Elita" održana žurka, a popularna pevačica Vanja Mijatović, njen kolega Igor Gmitrović i DJ Neba napravili su provod za pamćenje.

Foto: TV Pink Printscreen

Maja Marinković bila je jako raspoložena tokom cene noći, a njen bivši momak Stanislav Krofak nije skidao pogled s nje, pogotovo dok je provokativno igrala uz popularni hit repera Dragomira Despića Desingerice.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić završila je u suzama, jer je danas rođendan njenom ocu Siniši Kuliću. Ona je ugrabila priliku da mu se obrati u kameru i poželi sve najlepše.

Aneli Ahmić tokom noći je posetzila Drvo mudoristi, gde je otvorila dušu o odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, na koji je odlučila da zauvek stavi tačku, iako joj je sinoć prilazio i tražio da obave razgovor.

Janjuš je malopre dolazio kod mene, ali meni razgovor s njim ne treba. Može samo da me uništi, da ne znam za sebe. Sebe ne prepoznaje, ubila sam sebe. Ovo nisam ja u ljubavnim odnosima. Pogubljena sam, sluđena. On je hteo da kažem ono. Svaki put kažem ono što on želi čuti, To je bruka i sramota šta on izjavljuje- kazala je Aneli.

Iako je Miljana na početku noći plakala zbog oca, kasnije je uspela da popravi svoje raspoloženje, pa je sve vreme pevala i uživala.

Marko Đedović ni tokom žurke nije imao mira zbog detalja koje je saznao o Sandri Rešić i Matei Car, pa se požalio Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću.

Ma nek slažu šta hoće. Da podnesem tužbu za organizovanu kriminalnu grupu protiv mene. Da me okrive, pa da ih ganjam. Nije mi jasno, Matea je rekla da je Rešićka lepa. Kako je onda tebe muvala - pitala je Đedović.

Klip njihovog razgovora možete pogledati klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana je odlučila da pokuša još jednom da ispegla odnose sa Lazarom Čolićem Zolom, pa mu je sela u krilo ispred rehaba, ali je od njega popila još jednu korpu.

Kulićeva nije dobro prihvatila njegovo odbijanje, pa je napravila haos i popila ga kafon, nakon čega joj je on pobacao stvari u jezero.

Miljana i Zola haos su nastavili da prave i u kući Odabranh, gde se umešao i Borislav Terzić Terza, koji je pokušao da smiri situaciju, a onda je ušao u rat sa Kulićevom.

Kad se situacija stišala Zola se osamio u dnevnoj sobi, a u jednom trenutku prišla mu je Slađa Lazić, sa kojom je prethodne sezone bio u ljubavnom odnosu, i pružila mu emiotivan zagrljaj, koji mu je po svemu sudeći jako prijao.

Međutim, Zola se nije zaustavio na Slađi, već je otišao kod Stefani Grujić, prema kojoj je prizinao da ima simpatije, iako je u vezi sa Danijelom Dujkovićem Munjezom.

Zola i Stefani zajefdno su sedeli do jutarnjih časova, a po njihovom ponašanju može da se zaključi da su sve prisniji, pogotovo jer se Grujićeva ni najmanje nije bunila kad ju je on dodirivao i glavu stavljao u krilo.

Autor: A. N.