AKTUELNO

Maratonsko obraćanje!

Veliki šef danas je zadao takmičarima "Elite" da biraju tri najbezosećajnije osobe. Ivan Marinković nakon nekoliko sukoba nastavio je da glasa, a na red je došla Aneli Ahmić, kao i Anita Stanojlović i Anđelo Ranković.

Aneli je bezosećajna jer je dozvolila da joj ćerka živi u zajednici sa čovekom koji je ovde ispljuvala. Asmine, svaka čast kako se izdržao, ja prepoznajem ovakve smradove od žena. Ona je bezosećajna prema sama sebi, jer govori da želi da leži, odmara i da joj ne treba svađa, ali želi da uđe u svađe. Što onda da imamo osećaj prema njoj? Nisam joj ja napravio dete. Nastavljam, paketić "A&A", Anđelo je bezosećajan prema svom ocu, kom ne želi da pomogne, a čuo sam u kući da mu je otac na Novom Beogradu i da je pobegao iz kafane kad ga je video. Bezosećajan je jer je prvo j*bao Anitu, pa je onda priznao za devojku. Kad sam ušao hvalila se i pitala da li sam video. On trpi ovu devojku, a pretpostavljam da ne može da je gleda očima. Anita je dozvolila da gleda kako njen sin gleda kako sam je vukao ovde, dok se Marko Marković ljubio i Žani gurao. Ona je dozvolila da joj sin gleda lezbo akciju, najužasniji s*ks koji sam u životu video, ali je dozvolila da Aleksej Armuš sve to gleda - pričao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Najbezosećajnija osoba koju sam upoznao je Miljana Kulić, majka koja nema starateljstvo. Ona je mene iskoristila da se pojavi na televiziji. Ja sam svojim očima video kako ne može da podnese Željkovo prisustvo duže od pet minuta. Ona je najbezosećajnija jer je pevala Janjušu pesmu "Brate, moj", šlihtala se "A&A" tandemu, brisala d*pe njihovim mantilom, kleptomanka je, krade pare, hranu. Ona je zajedno sa nepokretnom imovinom, koju jedinu može da podrži Marija Kulić. One ostavljaju decu, dok se opijaju po vikendicama - nastavio je Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.