AKTUELNO

Tenzija u Beloj kući!

Veliki šef danas je zadao takmičarima "Elite" da biraju tri najbezosećajnije osobe. Ovonedeljni vođa Milica Veličković dala je reč Slađi Lazić.

Sve negativne ankete će da pokupi Janjuš što se mene tiče dok smo u Eliti. Drugo mesto Bokica, ona je poltron Ivana i Jelene. Naravno i prema porodici Šparavalo, nastavila je da im se inati, a govorila da je Anđela lakog morala. Treće mesto Ivan, koji ovde bez osećaja vređa trudnu Aneli - rekla je Slađa.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nje glasala je Bojana Pavlović.

Matora je bezosećajna, jer se druži sa Stanislavom. Ivan mora da bude na anketi, bezosećajan je jer legne na klupo kad i Jelena i ja. Bezosećajan je ovde kad ne iznosi svoje mišljenje, nego kad ga degradiraju, pa svi pričaju da je loš otac jer su živeli u tvoj dvorištu. Darjane, ti si toliko bezosećajan jer si pojeo moju lubenicu - govorila je Bojana.

Foto: TV Pink Printscreen

Na red je došao i Uroš Rajačić.

Dva najdvoličnije osobe i dve najisfrustriranije ženturače, Žana i Milena. To su profili mafijaški sindrom. Žene koje sede i piju velike sa mlekom, grickaju slamčice dignutih nogu i komentarišu ko je seljačina. Ja ću da pozovem svu svoju podršku da slomim u finalu ove degenerike - rekao je on.
Uroše, ti si uz nekoga koga je ostavila trudna žena, a ovi odroni će ceo život da budu k*rtoni - dodao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.