AKTUELNO

Nenad Aleksić priznao je da ga od raskida sa Mionom deli samo izlazak iz Elite, kako bi video da li je folirala njihov odnos i jedva dočekala da mu okrene leđa!

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću i počela je emisija "Gledanje snimaka". Takmičarima je pušten prvi snimak, a imali su priliku da pogledaju žestoku svađu Mione Jovanović i Nenada Aleksića Ša.

- Nije mi u glavi da se grlimo, kad imamo previše problema, a to se pravi kao da tražim razloge. Ja se nisam totalno ohladila, ali mi je sad sve negativno. Ima malo pozitivnog, ali... Nisam srećna, a nije ni on - govorila je Miona.

- Meni je presmešna ova njena priča. Neću da lažem, traženje nekih izgovora i situacija. Sve je ovo prebacivanje da je do mene i da ja sumnjam. Njeno priznanje i kajanje je opet usr*lo naš odnos. Ovo su sve izgovori da nabaci da sam ja kriv - pričao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

- Što ti veštački održavaš vaš odnos? Vi izgledate kao dva najveća neprijatelja - dodao je Milan Milošević.

- Sve ima neku svoju granicu, nije još došlo do gornje granice. Ja čvrsto stojim pri stavu da li je ona neko ko me je sprdao ovde, kao što svi pričaju. Ja ne sumnjam ni malo, ali svako normalan ne bi ostao u ovom odnosu. Ja sam se pokajao za svaku reč za Stanislava, nisam poznavao čoveka. Kad je ušao promena, pa kad su bili dronovi promena raspoloženja - pričao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ša, ti si se fizički promenio, deformisao si se - dodao je voditelj.

- Znam, ja pokušavam da smirim situaciju. Ja sam trepo, nisam imao histerije, borio sam se sam sa sobom. Izjavila je pre dva dana nešto najgore za našu vezu, da se kaje, kao grom iz vedra neba - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: A. N.