AKTUELNO

Njihovo prijateljstvo je zauvek okončano!

Milena Kačavenda bila je jedna od sagovornica voditelja Darka Tanasijevića tokom emisije "Izbacivanje". Oni su u novom delu imanja u Šimanovcima razgovarali o gorućoj temi u "Eliti", odnosu Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša.

- Ja sam tokom života bila prisutna milion prekida trudnoće, razlaza, a ovo nikad u životu nisam videla. Ja Aneli nisam savetnica, a podrška bila bila svakoj ženi - rekla je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Juče ste govorili o vašim najvećim razočaranjima, a ti si rekla da je to Matora, a potom je ona replicirala i navela tebe -

- Ja se nikad nisam ogradila. Videli smo u hotelu kad je Anita svratila u hotel i pričala sa njim, pa poznata sam po tome da se ne svađam van stola. Više niko ne može da me razočara. Gadno mi je, gledam u sobi sad, ona je sa Marinkovićima super, to su drugi ljudi. Mi ne pričamo, pre dva dana sam ćaskala sa njom kad mi je rekla da nije dobro. Ja sam nju posavetovala, jer je ona u frci i rekla da se ne oseća najbolje, a već popodne je rekla da joj nisam jasna jer razgovaramo van stola, a onda se ograđujem - poručila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.