AKTUELNO

Stavio sve karte na sto!

Naredni sagovornik autorke i voditeljke emisije ''Mikseta'', Miljane Kulić bio je Nenad Aleksić Ša, koji je otkrio da li je posumnjao u lojalnost svoje devojke Mione Jovanović.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ša, svi su juče bili iznenađeni jer si se trudio da budeš staložen dok si gledao video-klipove Mione i Stanislava - kazala je Miljana.

- Jesam, što ne znači da mi onaj razgovor nije bolestan. Neprijatno je to gledati, deluje kako deluje. Kad bivši razgovaraju, onda to deluje kao da će se pomiriti. Međutim, meni može bilo ko može da kaže da ispada budala jer joj prelazim preko svega, ali ja neću odustati od nje - kazao je Ša.

- Ti ne ispadaš, jer ti to jesi jer je očigledno da nisu ravnodušni jedno prema drugom. Deluješ kao da si u rasulu, pogled ti luta - dodala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

- Neka sam. Iskreno, ja ne znam šta bilo kome da kažem - kazao je Ša.

- Šta je Miona tebi rekla, to je bolje pitanje?! - upitala je Miljana.

- Nije ništa. Vidi da sam jako nervozan. Nisam smiren.To o čemu mi pričamo, to je među nama. U glavi mi je sad zbrka. Mioni sam rekao da treba da priča kako misli i kako se oseća - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Misliš li da te smiruje po svaku cenu? - upitala je Miljana.

- Voleo bih da ja sad vidim iskreno da je njoj do mene stalo, ali ja nju ne mogu da kontolišem šta će ona meni da kaže. Jedva čekam samo da se rijaliti završi, to je jedino o čemu sad razmišljam, kako bi mi misli bile jasnije - kazao je Ša.

- Zabog čega te svi gledaju kao da si suvišan? - upitala je Miljana.

- Meni je jasno da ljudi imaju svoje fanove, ali meni onaj ljubavni klip ne govori da su Miona i Stanislav u nekoj ljubavi i da se ne znam koliko vole, iskreno. - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ti si totalno utučen i polupan, to je jasno kao dan - rekla je Miljana.

-Znam da sam ja takav, ali to nije stvar drugih, nego moja lična. Priznajem da su neki Minini i moji razogovori jezivi, ali ja znam da mene ona(Miona) voli. Međutim, smetaju mi njeni razgovori sa Stanislavom, to je istina i ne bežim od toga - kazao je Ša.

- Da li se kaješ jer si jojzabrani da priča sa Satanislavom kad je ušao? - upitala je Miljana.

- Ne kajem se. Nikada mi to ne bi bilo normalno. Bivši partneri nemaju o čemu da razgovaraju - kazao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: Snežana Zindović