AKTUELNO

Meksička TV voditeljka ubijena je pred četvorogodišnjim sinom tokom pokušaja otmice automobila!

Marta Paola Salsedo (29) upucana je dva puta u glavu dok je izlazila iz cirkusa u subotu uveče u Uiskilukanu u centralnom delu Meksika. Jedan prolaznik pomogao je njenom asistentu da je unese u vozilo i odveze u bolnicu Anđeles, međutim, lekari nisu uspeli da joj spasu život.

Asistent je rekao policiji da su im dvojica razbojnika prišla i zahtevala da im Salsedo preda tašnu i ključeve od terenca. Došlo je do borbe između voditeljke i razbojnika koji su je upucali.

Marta je inače sestra centralnog beka Kruza Azula i nekadašnjeg meksičkog reprezentativca Karlosa Salseda koji je među tamošnjim ljubiteljima fudbala poznat i kao El Titan.

- Žalimo zbog smrti sestre našeg igrača Karlosa Salseda - saopštio je Kruz Azul na društvenoj mreži X.

Ožalošćeni fudbaler, koji je bio član reprezentacije Meksika na Svetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, zahvalio se na svima koji su mu uputili reči saučešća.

Marta Salsedo je imala sina Luku sa urugvajskim golmanom Nikolasom Vikonisom koji trenutno igra za klub Selaja.

Ranije je vodila emisije za fudbalski klub Čivas de Gvadalahara.

Meksička influenserka i njen dečko, podsetimo, ubijeni su nedavno ispred teretane u kojoj su redovno vežbali. Užasan trenutak u kojem su Vielka Pulido i njen partner ubijeni iz neposredne blizine zabeležila je nadzorna kamera.

Autor: Marija Radić