AKTUELNO

Trenutak koji menja sve!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' sa Milanom MiloševićemIvan Marinković otkrio je sve detalje ginekoloških pregleda i Jelenine borbe za potomstvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo ti si celu noć u šoku, šta misliš? -pitao je Milan.

-Ona je prema meni uvek bila dobra i korektna ali meni je ovo jezivo. Pričala sam u subotu sa njom i ona mi je rekla da je budalaština i ja sam joj stvarno poverovala, mada nije mi delovalo da Stefani laže, ona nije bila njihov neprijatelj -rekla je Maja.

-Ona je ovo radila već mesecima, kad je Milan rekao da izdržim i da se dešava dva meseca. Sve je planski odradila -rekao je Ivan.

-Sa neke ljudske strane i na osnovu svega što su prošli trebala bi malo da bude ozbiljnija, još gore mi je što se ovako ponaša -rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

-Sad ću da pričam za devojku Nevenu sa kojom smo se družili Jelena i ja, mi smo tad imali haos svađe i ja sam cirkao tada ludilo. Živeli smo u iznajmljenom stanu i dolazila je policija, ona je bila jako agresivna. Ja sam tad spakova kofere i otišao kod Nevene Kalaver gde ona živi sa majkom. Mi smo se kasnije pomirili i ostali sa njom u dobrom odnosu, nakon toga smo prestali da komuniciramo sa Nevenom i desio se haos kada je ona posumnjala da sam ja imao nešto sa njom. Jelena mi nije verovala u to i kleo sam se da nisam imao se*s sa njom u kući. Jelena misli na Avu Karabatić kad sam je poljubio u sred lajva ali sve to joj pada u vodu kad vidim da moja žena nekome govori da ga želi -rekao je Ivan.

-Žene su nekako na njenoj strani, ti si nju zapostavio totalno tako kažu -rekao je Milan.

-Mi ovde nismo imali odnose, njena priča je da nisam želeo dete ali ja ću sada pričati o ginekologu. Jelena se plašila da ode kod ginekologa i na vantelesnu, nisam mogao ja da zovem da pričam. Ona je odlagala i imala je dva otkazana termina kod ginekologa, ona je zakazala 5 dana pred Elitu termin i išao sam ja sa njom. Takođe joj je on rekao da mora da odradi neke hormone, kad je došao 29ti ona je rekla da ne želi da ide. Danas sam čuo preko stola i to mi je bio potpuni šok

-Ti nisi uključen u tu priču, zaboravio je sve detalje, ne zna ni kad se šta dešavalo. Ja sam otišla dan pre toga na ginekološki pregled -rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja