AKTUELNO

Haos!

U toku je emisija 'Pretres nedelje' sa Milanom Miloševićem. Tema afere Jelene Ilić sa Urošem Rajačićem ne prestaje da drma javnost. Iva Marinković je od silne muke počeo da provocira

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam kako sad ovo sve da komentarišem, meni je ovo katastrofa, jako sam se potresla kad sam videla kako Ivan plače. Užasno je ovo što je Jelena napravila kao da je imala sek*alni odnos. Tražim opravdanje na za sve ali ne mogu da opravdam Jelenu, mislim da ga čeka pakao nakon izlaska odavde, ona je njemu itekako davala da pije kako bi mogla da flertuje sa Urošem i sve se vidi. Kad sam videla da plaćče bilo mi ga je žao. Uroš je ćutao da ne bi povredio Jelenu -rekla je Aneli.

Da nije želeo da me povredi bacio bi papirić -rekla je Jelena.

Jel moguće šta ova žena priča, pisala mu je da ga želi jako i još je htela to da sakrije. Mi od prvog dana radimo na bebi i nije se dogodila šest godina -rekao je Ivan.

Mislim da nije zaslužio da dođe ovde i da ona flertuje sa muškarcem -rekla je Aneli.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav flert majko moja, ona je želela sa njim se*s. Meni je pokušala ona da nabaci da želim nešto sa njom. Ona je mene zvala u kupatilo danas i rekla mi da je pitao da je poljubi ona ga je kao odbila -rekao je Ivan.

Džaba ti priča Ivane ovo su sve gluposti, ne zanimaš me više. Sve što ima kod tebe u stanu me ne zanima -rekla je Jelena.

Ćuti blamu jedan, ja bi sad ovom jednim potezom vilicu ravalio jer se poziva na čojstvo i junaštvo -rekao je Ivan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku...

Autor: Nemanja Šolaja