AKTUELNO

Reper ostao šokiran.

Voditelj Milan Milošević je posetio zadrugare kako bi sa njima obavio pretres nedelje i porazgovarao sa stanarima Bele kuće o svim dešavanjima koja su obeležila prethodnu sedmicu.

Kako je Sale Tru pričao da mu je Lazar Jeremić pokazao svoj polni organ dok su bili u toaletu, voditelj je upitao repera da prokomentariše kako je izgledala ta situacija.

Foto: TvPink Printscreen

Idemo Vlada i ja na cigaru. U tom trenutku se Lazar kupa. Odjednom on srećan, Vlada i ja se gledamo, on drugi put, pa treći put "hi, hi" i pokaže ga - prepričavao je Sale Tru.
Što ti ulaziš u kupatilo kada ja sam ja tu? Kad smo u klubu, nas pet se tušira zajedno, to je normalno - pričao je Lazar.

Foto: TvPink Printscreen

Kako Jera nije davao značaja njegovom komenaru i smatrao je da sasvim normalna situacija što je Saleta počastio ovakvim prizorom, reper je zbog ovoga pobesneo, pa je vikao na sav glas.

Ja sam gej, ja sam ušao tamo da bi ga gledao. Pa dobro, bre, da li vam ja tako ličim. Vole me gejevi, imam takvu facu - vikao je iznervirano Sale Tru.

Pročitajte još: VANREDNA SITUACIJA U ZADRUZI: Muk i neverica na licima zadrugara! Stigao Milan Milošević i odmah im saopštio NOVOSTI! Pratite UŽIVO na Pinku! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'