AKTUELNO

Sklonio se.

Dragana Mitar danas slavi rođendan, a tom prilikom dobila je od supruga i sina dirljivo pismo u kom joj je muž napisao da je napolju kao poklon čeka beli automobil o kom je dugo maštala.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok su svi zadrugari bili okupljeni oko stola kako bi slavili zajedno sa ovom ukućankom, njen bivši ljubavnik Pavle Jovanović, sa kojim je varala supruga tokom krize u braku punih šest meseci, bio je u garderoberu i spavaćoj sobi gde se od drugih zadrugara raspitivao šta je dobila Dragana. Ovom ukućaninu društvo je pravila i Mina Vrbaški sa kojom se grlio.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je dobila sve? Od koga je dobila pismo? Od Siniše? A dobro! - interesovao se Jovanović.

Jovanović je u nekoliko navrata pevalo uz muziku sa razglasa, presvlačio se, a zatim je komentarisao sa Marijanom Zonjić i Aleksandrom Subotić svoju bivšu devojku kojoj nije čestitao rođendan. Oni su se dotakli situacije od juče, kada su se tokom novogodišnje noći Pavle i Dragana mazili, a Mitar je bila prisna i sa Markom Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Mene bi bilo sramota. Ujutru ti dođe muž i pričaš mu da ga voliš, a uveče legneš pored čoveka za kog znaš da mu se sviđaš. Meni je to blam i sramota - pričala je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je izabrala taj život koji je izabrala i otišla dalje, nema foliranja. On je pustio i njemu to odgovara. Ja sam juče to ispoštovao, rekao sam da ću da se sklonim u sobu kada on dođe, da ne pravim tenziju. I meni je sinoć rekla da ga voli. Nas dvoje se mnogo dugo znamo i pre tog našeg. Ja ne bih dozvolio i da hoće, a neće, da pređe granicu. Ja neću da ispadne napolju k*rva. Nije ništa uradila i neće - govorio je Pavle.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Pavle Jovanović

'