AKTUELNO

Zadrugari opet nesložni!

Zadrugari su danas dobili zadatak da sastave dve himne, od kojih će publika odabrati jednu kao zvanični himnu treće sezone najgledanijeg rijalitija "Zadruga". Vođe timova, Milan Petković i Stefan Milošević su izabrali zadrugare koji će biti u jednom, odnosno u drugom timu, pa su svi pristupili izvršenju ovog zadatka koji im je zadao Veliki šef.

Ubrzo su zadrugari uspeli i oko ovoga da se posvađaju kada je nekolicina njih odlučila da je bolje da se timovi formiraju izvlačenjem imena, kako bi se izbeglo pravljenje grupa na osnovu procene ko koliko glasačko telo ima u spoljnom svetu.

Foto: TvPink Printscreen

Ovonedeljni vođa, Bane Čolak, je u pismu pročitao da je njegov zadatak da podeli timove, pa je nekoliko zadrugara pokušalo da ga nagovori da sazove vanredni sastanak kako bi se pristupilo, prema njihovom mišljenju, realnijem odnosu snaga u timovima.

Neću da se trudim ako znam da ću da izgubim! Milan je birao grupe po tome ko je jači po glasačima i unapred se zna ko će da pobedi. Ne radi se o pesmu, može da bude 100 puta bolja, izgubićemo. Ti igraš na kvarno, biraš Tomovića koji nema veze s muzikom - besna je bila Šopićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Šta si se upalila? - podrugljivo ju je upitao Petković.

Da li će zadrugari pasti ovaj zadatak ili će, za promenu, napraviti kompromis, ostaje da se vidi.

U video - prilozima u nastavku teksta pogledajte kako je to izgledalo.

S.Đ.

#Ivana Šopić

#Milan Petković

'