AKTUELNO

Priznala je da je zaslužna Ivana Šopić za takvo mišljenje!

Petak veče, dan kada se na velelepnom imanju biraju zadrugari koji će se naći u duelu za opstanak u rijaliti igri. Voditelj Dragan Marinković Maca ušao je u Belu kuću, okupio zadrugare oko crnog stola, a potom su imali priliku da izaberu prvog nominovanog.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovonedeljni vođa Ermina Pašović izabrala je Jelenu Pešić i Filipa Đukića za potrčke, te je trebalo da zadrugari izaberu jedno od njih dvoje. Dejan Dragojević dao je svoj glas Jeleni, a posle njega ustao Marko Đedović i glasao.

Meni je malo teži izbor, ali šta je tu je. Ja sam sa Jelenom dobar od prvog dana, tako da šaljem Filipa u izolaciju - glasao je Đedović.
Jeca je po mom mišljenju, jako dobra devojka, to je neko moje viđenje, da se sada ne osvrćem na to. Ona i sama može da se brani, dovoljno je pametna i inteligentna, ali isto tako ću joj skrenuti pažnju, da kada budem videla da negde greši i ne bude u pravu da ću joj reći, ali ću odlučiti da sačuvam Jecu - ispričala je Saška Karan.

Foto: TV Pink Printscreen

Fića je jako duhovit dečko, nesebičan, zna da nasmeje ljude, ima smisla za humor, imam lepo mišljenje o njemu. Jelena je mene od prvog dana dočekala domaćinski, uvek je bila tu za mene. Što se tiče nekih rasprava sa zadrugarima - u to neću da ulazim, mislim da se dopada kao dama. Zato što sam bolja sa Jelenom, šaljem Filipa, ništa lično - bila je opsežna Maja Marinković.
Što se tiče nominacija, ne bih da dužim, ne družim sa njima, malo više porazgovaramo utorkom, na žurki. Jelena nije ostavila utisak na mene, promenilo se moje mišljenje o njoj, zbog celokupne situacije, zbog Ivane Šopić, ja ne volim takve ljude. Lukave ljude ne volim, namazane, tako da ću poslati Jelenu i izolaciju, a Filipa ću da sačuvam - izjavila je Miljana Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'