AKTUELNO

Nije očekivao ovakav napad.

Zadrugar Lepi Mića je u emisiji ,,Igra istine" zamolio cimera Mirka Gavrića da otvoreno odgovori na njegova pitanja, a kako sama igra nalaže, neophodna je iskrenost ukoliko žele da uživaju u čarima njihovog omiljenog jela.

Tako je učesnik morao da prizna koje su to četiri najljigavije osobe u Beloj kući, a to je izazvalo burne reakcije kod Bore Santane, koji nije mogao da sluša njegove izjave.

Foto: TV Pink Printscreen

Večeras je Vladimir vrlo inteligentno postupio, dao ti je mogućnost da ispadneš šmeker. Ako se setimo, pre tri meseca, mnogi su komentarisali Miljanu kao humanu osobu koja daje novac ljudima. Ja Miljanu dovoljno znam, ona ne bi dozvolila da ti izađeš bez para. Vladimir ti je dao priliku da na kontro pitanja koje je postavio Miljani, da ispadneš šmeker. Do pre tri nedelje si sa njom čekao dete, vodio si ljubav sa njom. Pre samo 15 minuta si je pitao zašto joj se tresu ruke?! Vaš najveći problem je što ste ljubav pomešali sa strašću, a i jedno i drugo ste teški u p*čku materinu! Bora Santana je treća osoba, vrlo je namazan. Osobe koje te poznaju rekle su kakav si ti, a ja sam neko ko je kroz estradni biznis naučen da mišljenje stiče sam. Ti ovaj rijaliti tretiraš kao zaj*banciju, a ja baš i ne. Ovo je moj posao i ja od toga živim. Ti imaš sujetne reakcije. Recimo, gledao sam emisiju - rekao je Mirko.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim, spavaš do 4 po podne, pa ne znam u kojoj firmi se tako radi? Okej, nisam znao da tako misliš, hvala ti - rekao je Bora.
Četvrta osoba je Panda, ne znam, ali uvek uzvraćaš kontra napadom. Ne znam da li si više sujetan ili ljigav. Peta osoba je Orozović, reći ću i zašto.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko te ljubi ovih dana? S kim se topiš na jastuku? - počeo je da provocira Bora.
Ti to mene provociraš? Spominješ mi bivšu ženu! - rekao je Mirko.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'