AKTUELNO

Ovo niko nije zapazio!

Zadrugar Vladimir Tomović održao je govor na temu iskrenosti Ermine Pašović i Jasmine Čolak, a kako je poznato da je sa njenim sinom imao žestoke sukobe, ovoga puta odlučio je da bira reči zbog poštovanja prema njoj.

On se osvrnuo na njen ulazak u Zadrugu i Banetovu reakciju kada je napustio Belu kuću, a onda je potvrdio da je rijaliti njegova najbitnija stavka čak i od rođene majke.

Foto: TV Pink Printscreen

Banetov najsramniji čin je kad mu je majka ušla, a on napušta Belu kuću, kao nervira se što je ušla. Ušli ste da mu pomognete, a on je pokazao da mu je rijaliti bitniji. Vi ste kao majka pokazali hrabrost. Ja ne znam, ovde je lako biti srčan, samo treba da barata činjenicama koje ste izneli. On se izgubio, njemu je rijaliti preči od vas. Kad je Ermina u pitanju, sa njom nisam u dobrim odnosima. Mogu samo da kažem da je mene predstavila kao nekoga ko nju poznaje, ja znam neke stvari iz tih krugova kučkarskih. Znam samo da je slagala da radi u vojsci, to odgovorno tvrdim, to je notorna laž. Što se Jasmine tiče, ja sam sa njom razgovarao da bih joj pokazao da protiv njenog sina nemam ništa - rekao je Vladimir.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne mogu da budem nepristrasna, a ne mogu da kažem ni da si su pravu. Nije mi svejedno bilo kad si napao Baneta, ne podnosim fizički kontakt - rekla je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Sve i da sam nešto hteo, majka je došla da brani i ja to ne mogu - rekao je Vladimir.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'