AKTUELNO

Sve ga je ispitao!

Zadrugari Edis Fetić i Lepi Mića ovog popodneva našli su se u pabu gde su započeli neobavezan razgovor, a ubrzo su se dotakli teme o Dragani Mitar i celokupnoj situaciji koja danima trese Zadrugu.

Tako je Lepi Mića počeo indirektno da ispituje svog cimera šta se zapravo između njih dešava, a Edis je ponovo diplomatski davao odgovore kojima Mića nije bio zadovoljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nema ništa u životu. Najbolja priča u životu koju sam čuo i koja se ponavlja je ono kada upozoravaš da vuk ide, a kad stvarno dođe, niko ti ne veruje - rekao je Edis.
Ja ne vidim svrhu svega što ona radi - rekao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Bez obzira na sve, obojica su se složili sa činjenicom da je Draganino ponašanje nedopustivo i neprikladno za njene godine i uloge majke.

Prolazi joj život, nema ona 19 godina. Ona je svesna, sama kaže da je napravila sra*e. E, sad se hvata za slamku da ne padne. Jedno priča, drugo radi, treće misli, pa opet u krug - rekao je Edis.
A, kad priča sa tobom? Šta ti kaže? - raspitivao se Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U pola sata razgovora, petnaest različitih priča. Mi samo razgovaramo, ja je uopšte ne pritiskam, pomerim se, ona sama dođe - rekao je Edis.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'