AKTUELNO

Iznenadiće se uskoro!

Voditelj Milan Milošević ušao je i večeras na velepno imanje u Šimanovcima, kako bi se odigrala vanredna emisija "Pitanja gledalaca". Jedno od pitanja stiglo je za Milicu Kemez.

Da li misliš da se Kendi ohladio od tebe s obzirom na to da te ignoriše? - ispričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da se ohladio, nego da ljudi utiču na njega. Njegovi drugari stalno pričaju da se sprdam sa njim. Mateja, Petković... Smatram da kad ti se neko dopada, ne postoji način da ispadneš budala. Sto puta sam zbog ljubavi ispadala budala, sve i svašta sam radila da bih bila sa osobom koju volim. Nisam ga nijednog momenta pravila budalom. Sedi tu kao tunjav, ne javlja mi se. Ja želim da se družim sa njim, on očito ne želi - ispričala je Milica.

Podsetimo, Stefan Kandić Kendi je nedavno zamolio Drvo mudrosti za tajni zadatak, kako bi mogao da spremi iznenađenje za Miličin rođendan, a taj zadatak je upravo da ignoriše Kemezovu i to do petka.

Foto: TV Pink Printscreen

Drugari mi nikada nisu ružno rekli za Milicu, nego su pričali za naš odnos - nadovezao se Kendi na Miličino izlaganje i rekao da ne želi ništa sa Kemezovom, a određeni zadrugari su ga nagovarali da ne odustaje.

Kako će Kemezova odregovati na njegovo iznenađenje povodom rođendana, ostaje da vidimo.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Zadruga 3

'