AKTUELNO

Razbila mu iluzije!

Stefan Kandić priredio je rođendansko iznenađenje Milici Kemez, u koju je zaljubljen, nakon što je morao da odradi tajni zadatak - da izgnoriše slavljenicu do petka.

Nakon uspešno obavljenog zadatka, Drvo mudrosti je omogućilo Kendiju da pripremi iznenađenje za pamćenje. Nakon što se oduševila prizorom za rođendan, Milica i Stefan su porazgovarali šta osećaju jedno prema drugom.

Foto: TV Pink Printscreen

Stvarno si se potrudio, nije trebalo. Ne želim da se opet okrene sve na to da ja tebi dajem lažnu nadu, jer me to mnogo pogađa. Čim sam te izabrala među 50 ljudi, znači da mi je stalo do tebe, ali kao do prijatelja. Krivo mi bude kada se udaljiš, kada si tužan, ali ne želim da ti kažem da se boriš. Znaš moje emocije trenutno i moje stanje - govorila je Milica.
Ja tebe ne forsiram trenutno. Hteo sam večeras da razgovaramo. Hoćeš da kažeš da nikada nisi ništa osetila prema meni, da si mi prišla sasvim drugarski? - zanimalo je Kendija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne osećam ništa više od prijateljstva, mogu na poligraf zbog toga da idem. Prijalo mi je tvoje muvanje, ali meni je tada trebalo utočišće, bila sam povređena. Bilo mi je interesantno što nisi bio zaljubljen u mene, želela sam da se zaljubiš - rekla je Milica.
Kada sam se zaljubio, više ti nije bilo interesantno? - pitao je Kadnić i dobio potvrdan odgovor.

Nakon što je shvatio da nije dobio povratnu reakciju od Milice kakvu je želeo, Kendi je teška srca predložio zadrugarki da se udalje, što je ona prihvatila teškog srca, uz obrazloženje da joj prija kao prijatelj.

Pogledajte detaljnije u video-prilozima u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

'