AKTUELNO

Kendi želi da se distancira od nje na određeno vreme.

Stefan Kandić je tačno u ponoć priredio rođendansko iznenađenje za Milicu Kemez zajedno sa ostalim cimerima.

Uprkos ovome, Kemezova nije osetila potrebu da Kandić bude taj koji će biti njena jača polovina, već je istakla da ga gleda samo kao druga. Voditelj i urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević je imao pitanje za Milicu povodom ove situacije.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekome je stalo da ti ulepša noć, da se ti osetiš voljenom i posebnom. Milice, kako si ti reagovala kada si videla šta se dešava. Da li si očekivala da će se Kendi odlučiti za taj potez? - glasilo je pitanje Tanasijevića za Milicu Kemez.
Mislila sam da će to biti neka torta. Oduševila sam se, nisam očekviala da će biti sve ovo. Mislim da će naši putevi morati da se raziđu. Možda sam ja njemu davala povoda. Ja se nisam igrala sa njim, posvećivala sam mu mnogo pažnje, ali ja moram da kažem da su moja osećanja samo prijateljska. Meni je jasno zašto on ne može da nastavi prijateljski odnos. Ja njega volim, ali više od prijateljstva ne mogu da mu dam. Iz celog tog gesta su izašle dve osobe tužne - rekla je Kemezova, a onda je svoju stranu priče rekao i Kandić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne mislim da ne treba da se družimo, samo ne mogu odmah samo da se družimo. Možda ćemo nakon nekog vremena uspeti da unormalimo odnos - objasnio je Kandić.
Problem je što nema balansa. On je meni napisao da me voli, meni je to previše. Osećala sam se loše, neprijatno mi je bilo. Doživela sam to od nekoga koga gledam kao prijatelja. To je kao da tebi prijateljica priredi najromantičniji trenutak. Pogotovo što je rođendan mog bivšeg momka na ovaj dan. Sve mi se vratilo. On je dobar dečko, čeka ga sreća u životu. Nismo se našli u pravo vreme i na pravom mestu - rekla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: D.B.

#Milica Kemez

#Stefan Kandić

'