AKTUELNO

Jednim pitanjem napravio je potpuni haos!

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Radeta Lazića, a bilo je u vezi sinoćne žurke i ponašanja Ive Grgurić. Naime, Lazić je shvatio da je pogrešio u svom stavu, te je objasnio zbog čega je došlo do takve situacije, a potom je Mensur Ajdarpašić razotkrio zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Rade, da li smo sinoć gledali Ivinog "prijatelja"? - glasilo je pitanje.
Da, ja sam rekao, ja ću osuditi to što je ona uradila i nanela sebi štetu. To što je uradila, nije na čast, nisam hteo da se meša, smatram da je Orozović kriv. Da nije Tara uskočila, ne bi došlo do toga - tvrdio je Lazić.
Da li se tebi sviđa Iva, samo bih da se nadovežem na ovo? Kad si ti meni rekao da se ne petljam, bratski, svakako - prokomentarisao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Da, jer si rekao da je Iva sponzorušica, nisam hteo to da govorim, ali kad si već pokrenuo tu temu... - tvrdio je Lazić.
Ja imam pravo da mislim šta ja hoću, ti brani nju, nemam ja problem sa tim. Ja sam se samo nadovezao na ovo, zbog tih navodnika, da eventualno ne postoji nešto -uzvratio mu je zadrugar.

Foto: TV Pink Printscreen/Pink.rs

U istom trenutku nastao je opšti haos za crnim stolom, jer Lazić nije demantovao pitanje, a potom su se zadrugari uključili pravdajući Radeta.

On je samo hteo da napravi priču preko mene, mlatarao je novcem ispred face. Kada me je Orozović napao, ti si prišao meni i tvrdio da te gledam pored Karića. Tvoj ego je povređen, jer si dobio pedalu i zato što sam rekla da mi se sviđa Stefan. Ti imaš loše mišljenje o meni, ne podnosiš me - odbrusila je Iva Mensuru.
Ma kakvu sam ja pedalu od tebe dobio, kad? To nema veze sa vezom! Ti meni nisi dozvolila da kažem šta mislim o tebi! Ti si kontradiktorna toliko! DOlaziš tu, ja sedim sa Stefanom, i ja sam ti rekao: ,,Iva, dođi između dve vatre", šta si mi rekla u sobi? Šta si mi rekla? Jesi li rekla da si se šalila? Ne mogu da verujem, e to ja ne volim! Ona kaže da me sinoć nije gledalaca, neka Vladimir ustane i kaže - uzvratio je Ajdarpašić, što je Tomović i potvrdio.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Autor: O. B.

#Zadruga

'