AKTUELNO

Da li je Dejan poludeo zbog ovoga?!

U nastavku emisije ,,Gledanje klipova", svi zadrugari nastavili su da komentarišu šokantne klipove u kojima je Dragana Mitar bila u prisnijem odnosu i sa Vladimirom Tomovićem i Edisom Fetićem.

Dalila Dragojević imala je želju da otkrije šta misli o svemu, a Dragani nimalo nije bilo svejedno da sluša o sebi destruktivne komentare.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je izgledalo kao da smo gledali film, podsetili su me na seriju ,,Rubi". Dragana je ispala najgora u celoj priči, ja sam njoj rekla da ne treba da bude ni sa jednim i da treba sama da pokuša da izgradi treću priču. Edis se nije povukao, svesno je ušao u priču dvoje ljudi. Ovde se pominje neka strast dvoje mladih ljudi. Vladimir je na svoj način, ima nešto što privlači, Dragana je lepa. Zna se šta se zbog žena radilo, po mom mišljenju, Edo je u ovoj situaciji mnogo iskulirao. Ja ni u jednom trenutku nisam video da joj je on bilo šta loše rekao, savetovao je da kaže Vladimiru šta sve ima. Dragana je kriva, ona kao ode da stavi tačku, pa padne se*s. Edi je ovo jedna velika karma, njegova žena je neko ko nije učesnik rijalitija, ali ona nije imala priliku da vidi šta Edo radi. Njegova supruga je videla ovo što on radi, a on upravo vidi šta Dragana radi sa Vladimirom. Karma. Edo je neko ko je njoj mnogo pomogao u životu, ali njoj je bilo jasno i očigledno da je Vladimir neko sa kim ona ne vidi budućnost. Pa, Vladimiru njegovi brane da se druži sa Minom! Zamislite tek kad su videli scene sa Draganom! Ja sam dobila informaciju da su se Dragana i Vladimir poljubili u usta - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefan Karić je odmah posle Dalile morao da prizna da je u šoku zbog svega što je video, a ni Gagi Đogani nije ostao uzdržan od komentarisanja.

Meni je ovo užas, katastrofa! Da se majka jednog deteta ovako igra, užas. Još ako je tačno da se Dalila poljubila sa Vladimirom, neću da komentarišem - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da se nerviraš - dobacila je Dalila.
Poručio bih joj da se više ne blamira. Vladimir se od prvog dana sp*da - rekao je Gagi.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: Autor: K.R

#Zadruga

'