AKTUELNO

Ni Natalija nije imala lepe reči o Dalili.

Voditelj Dragan Maca Marinković pomno je pratio zadrugare koji su redom glasali i komentarisali nominove takmičare Dalilu Dragojević i Stefana Karića.

Svako od njih donosio je odluku koga će zadržati u Beloj kući, a ko će se u duelu boriti za opstanak, a jedna od njih bila je i Natalija Trik Fx koja je imala što šta da kaže na račun svoje cimerke.

Foto: TV Pink Printscreen

Više je negativna nego što je pozitivna. Zatvorila se, jer misli da smo svi isti. Moram da ti kažem da ovde možeš da imaš prijatelja. Nismo svi rijaliti igrači i ne gledamo svi neku korist u ovome. Moram da ti kažem da si me jako povredila kad je Sani izašao, nisam se raspitala šta je bilo. Poslala sam poruku svom sinu, zove se kao i tvoj muž, pogodilo me to. Ne mogu da kažem da ti nisam oprostila - rekla je Natalija.
To je preglupo, nemoj da galamiš, razumem te. Od takvih kao što si ti očekujem nominaciju, jer si neko ko svoje mišljenje iznosi ovde - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, ne umeš da proceniš, baš nisam htela tebe, ali dobro. Što se tiče Stefana, znam da bi bio spreman da daš ruku u vatru za prijatelja, hvala ti što si bio uz mene i što si mi dao niz lepih reči. Znam da moj glas neće ništa značiti, ali moram da te pošaljem u izolaciju - rekla je Natalija.

Njih dve su se raspravljale za stolom, a svi su jedva dočekali da čuju šta će Iva Grgurić reći o svom bivšem dečku Stefanu. Međutim, ona nije ostala uzdržana od komentara ni kada je Dalila u pitanju.

Foto: TV Pink Printscreen

Dalila ima stav i karakter, ali je negativna. Mislim da bi to mogla da okrene na nešto pozitivno. Ne mora da ima doskočice kad god neko nešto napravi. Šta god da se desi, ona skače. Moram reći da je ona i realna, ima neke realne stavove. Opet, nije dovoljno da bih poslala Stefana u izolaciju. Stefan i ja nismo u nekom odnosu. Ja sam mnogo zadrugara pitala ko se kome javio... Poslaću Dalilu - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo, nije bilo u redu to što je tvoj drug prvi skočio na Vladimira i to je to, to nisam mogao da podržim - rekao je Stefan.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Rijaliti Zadruga

'