AKTUELNO

Ne razume njegovu podelu budžeta.

Na početku emisije "Izbor potrčka", kao i svake nedelje, voditelj Milan Milošević je otvorio temu o raspodeli budžeta ovonedeljnog vođe, a to je Bane Čolak. Mlađan Jovanović je ponovo prokomentarisao Banetovu raspodelu, a zatim se javio Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao sam: "Bolje jedan Tomović, nego sto Čolaka". Ovde se ne družimo, prvo je bio sa Erminom, pa sa Ivanom, ne viđamo ga. Ne vidim razlog, ako je dao Tomoviću srednji budžet, a od mene nije čuo nijednu ružnu reč, nisam mogao da razumem to obrazloženje - ispričao je Mlađa.
Bio sam vođa kad je Monja izašla, tad smo Vladimir i ja spustili loptu, nismo se svađali, nakon toga sam se ja svađao sa njim zbog Ermine, ona ga je klela - pravdao se Bane.
Imala sam dobrog učitelja - dobacila je Ermina Pašović.
Ovde se svakog dana dešavaju nove situacije. Ja nisam zlopamtilo, ko zna da se iskreno pokaje, ja mu oprostim. Tako sam se sa Anom svađao zbog situacije sa Aleksandrom. Ja nisam zlopamtilo, tako me je mama vaspitala. Ako zbog toga nemam stav, ako sam ljiga zbog toga, ja nikada neću da se promenim - istakao je Čolak.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam danas stao na pola diskusije, počela je žučna rasprava, namerno sam spustio loptu. Njegove najveće greške su Zola, Ermina, Tara, koja je operisana, Gagi, Mima, ja sam onda napravio paralelu. Ako si ti sa nekim dobar godinu dana, a nemaš vremena zbog zauzeća da budeš dobar sa tom osobom, a sa nekim novim si dobar, ne daje ti za pravo da tom zameriš i daš mali budžet. Matora je promenila mišljenje o njemu, ali to je dobro. Danas su mnogi ćutali, Zola je npr. ustao. Treba da pričamo pošteno i iskreno i ono što mislimo. Gagi je zaslužio mali budžet, Ermina veliki, Tara veliki. Bane i Bora nisu prijatelji, oni su kolege iz rijalitija. Ako Bane poštuje drugarstvo, onda je trebalo i Milica Kemez, koja je u budžetu sa Borom, da dobije veliki budžet. Bane nekima vidi trn u oku, a ne vidi balvan ispred drugih. Bane kada je u vezi, slepo je zaljubljen, pa izgubi kompas. Svaki put je napravio greške kada je bio u vezi. On nas ne vidi. On se danas poljubio sa Ivanom 300.000 puta, to je bolesno. Mima i Miona su na njega kivne, ne daje Ivani da se druži sa njima - istakao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bane Čolak

#Mlađan Jovanović

'