AKTUELNO

Pevačica ovo nije očekivala.

Sledeće pitanje je bilo upućeno Ivani Krunić, a ono je glasilo: "Da li si ti toliko glupa ili se praviš, pa ne shvataš šta ti je porodica rekla, osvesti se devojko".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam uvek dobre odluke donosila kada je u pitanju posao, a što se tiče privatnog života ja sam donosila odluke koje možda nisu po meri publike. Oni su mi između ostalog rekli... Ja sam pre ove veze bila polupana, a kada sam ušla u ovu vezu osećam stabilnost. Normalno je da nisam svaki dan puna energije, ali je poenta da sam ja srećna. I pre kad su bile porslave, uvek sedim, jedem, pričam, prosto ne igram kad je tako nešto, a kad dođe žurka onda ne stajem. Ja sam ista takva bila i pre, samo sam sada srećnija - rekla je Ivana Krunić.

Foto: TV Pink Printscreen

Možeš da imaš menadžera koliko hoćeš, videćeš za mesec dana, tražićeš da se iščupaš, Bane će sve da ti nabije na nos. Gledaoci te upozoravaju na to šta te tek čeka, ali ti ne znaš - navela je Marija Kulić.
Ja nisam prvi put u vezi. Imala sam i napolju vezu, ali on je stao između mene i karijere i izgubio je - navela je Krunićeva.
Bane je pokazao kakav je kad raskine sa devojkama, vređa ih najstrašnije - rekla je Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se identično ponašam prema Ivani kao i na početku, samo što je sada više volim i poštujem - rekao je Bane Čolak.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Autor: R.L.

#Zadruga

'