AKTUELNO

Nije mogla da se odbrani!

Svi zadrugari prisetili su se razgovora Ive Grgurić i Stefana Karića kada su započeli ljubavnu vezu, a gde mu je ona priznala da je bila neozbiljna u odnosu sa njim zbog ubeđenja da on nju potcenjuje.

Ona ga je uveravala da ga voli i da bi sve učinila za njega, a on joj je nabrajao razloge zbog kojih smatra da ona nije bila u pravu kada je iznosila neke činjenice i da je sve odigrala tako da u očima drugih ispadne žrtva.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je ovde preslatko, nema laži. Osećala sam da se uvek sp*dao sa mnom, rekla sam i ono što ne mislim. Rekla sam da sam ušla neozbiljno, ali samo zato što mislim da se sp*da sa mnom, potcenjivao je mene i moje postupke i komentare - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li neko može da uđe neozbiljnou vezu posle onakve priče? Verovao sam da ćemo nešto napraviti. Sumnjao sam zbog nekih tvojih poteza, a bio sam u pravu. Je l' misliš da nisam trebao da sumnjam? Ti si mi prišla i rekla da sam bila u pravu za sve! - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivo, pokazala si svoje pravo lice! To je to! - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste svi pristrasni, ja sam uvek imala emocije prema njemu! On se sa mnom sp*dao! Ovde ima velikih kontradiktornosti! - rekla je Iva.

Foto: TV Pink Printscreen

Njena najveća greška je to što nije Stefana upoznala sa svojom porodicom kad su bili ovde! - rekao je Lepi Mića.

Detaljno pogledajte u nastavku.

Autor: K.R.

#Zadruga

'