AKTUELNO

Dalila nije izdržala, a da joj ne dobaci.

Sledeće pitanje u večerašnjoj "Igri istine" bilo je upućeno Milici Kemez, a postavila ga je Lepi Mića.

Milice Kemez, direktno pitanje za tebe, ko ti je srcu bliži po odnosu muško-ženskom, Bora ili Filip? Da li si i dalje zaljubljena u Filipa i objasni vezu sa Borom? - upitao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Smatram da treba da izabereš jedno pitanje, to su tri pitanja. Kao prvo, ne valjam se sa Borom dva meseca u krevetu, ja sam sa Borom završila u krevetu kada smo bili nominovani, sve je bilo prijateljski. Nešto se promenilo u tom prijateljskom odnosu, da li sa moje ili njegove strane. On je i sam rekao da je sa njegove. Ovako, sada ću sve da ispričam - rekla je Milica, pa nastavila:
Ja sam 12 dana pre nego što sam ušla u "Zadrugu" se pakovala za more, tu postoji jedna prodavnica u blizini mene. Išla sam da kupim hranu za svog psa, tu sam se okrenula i videla Filipa. Kada sam ga ugledala, nešto me je preseklo u stomaku. Odmah sam ušla da vidim na Instagramu da li je to on. Videla sam da je u Novom Sadu. Tada sam nazvala koleginicu, rekla sam joj da sam ga srela. Svi znate da sam ja sa njegovom bivšom Marijom Anom bila dobra, da smo se družile. Na moru sam ga sanjala, ne znam ni ja zašto. U snu sam mu rekla da ne možemo ni da budemo prijatelji, ni u vezi. Probudila sam se u šoku. Tanja me je zamolila da nemam ništa sa njim. U karantinu mi se obraćao, flertovao, ja sam bežala od njega. Onda se vremenom desilo da mi se uvukao pod kožu. Nije se to zaljubljivanje desilo tek tako. Imala sam emocije prema njemu i pre toga, folirala sam se da me ne zanima. Zaljubila sam se kao klinka u njega, napravila sam grešku - otkrila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ni sa Borom, niti sa bilo kojim momkom ovde ne mogu da budem u vezi. Ja u životu nisam doživela veće poniženje, nego od njega. Nesigurna sam u sebe, ne mogu da uđem u vezu. Imam blokadu. Ne sviđaju mi se veze u rijalitju, ne bih volela da imam vezu koju će svi da komentarišu. Ne treba mi to. Smatram da mi je jako teško da uđem u vezu. Ali potreban mi je i zagrljaj i da sam sa nekim. Kad vidim da to prelazi granicu, ja se povučem. Nadam se da neće doći do toga sa Borom. Nije mi problem da se izjasnim. Filip mi ne treba za tri života, ali ne mogu da kažem da ga mrzim. Ostao mi je drag, ali ovo ponašanje, menjanje devojaka, plače zbog Pešićke, pa ode u pab sa Natašom... Ne mogu da kažem Bora ili Filip.

U međuvremenu je Dalila Dragojević počela da dobacuje Milici i da je provocira.

Foto: TV Pink Printscreen

Ali da moraš da biraš, Bora ili Filip? - dobacila je Miljana Kulić.
Bora - odgovorila je Milica.

Detaljnije u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.

#Bora Santana

#Filip Đukić

#Milica Kemez

#Zadruga 3

'