AKTUELNO

Zadrugari su kivni na Dragojeviće.

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević su ove noći samoincijatno napustili velelepno imanje u Šimanovicima, a stanari Bele kuće su komentarisali njihov postupak.

Urednik zabave portala Pink.rs Darko Tanasijević je upitao Marka Đedovića da prokomentariše njihovo ponašanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je htela da iskomunicira sa Stefanom, on ju je dečko iskulirao. Šta je problem u njihovom braku? Venčali su se sa dva svedoka i tri novinara. Nisu imali izražen socijalni život. Bili su usmereni jedno na drugo. Nisu bili u situacijama kojima bi izložili svoj brak testu, sada je to vreme došlo. Jasna je stvar da se ona zaljubila u Stefana. Dejanu je bilo neprijatno. Nesreća u njihovom braku je bila evidentna. Ona kaže da je za pomirenje Dejana i njegove majke, a onda njegovu majku poredi sa majkama monstrumima. Mislila je da je dovoljno pametna da izmanipuliše Dejana - rekao je Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon Đedovićevog izlaganja, Miljana Kulić je otkrila pravi razlog žestoke rasprave koja se desila između nje i Dalile.

Stefan je slagao svoje stvari. Meni se jedna majca dopala, Stefan mi ju je poklonio, ona je prepoznala da je to Stefanova majica. Pošto sam ja danas u toj Stefanovoj majici spavala, ona je to videla i počela je da stavlja prljave gaće po krevetu. Ona je počela da se svađa jer je videla Stefanovu majicu na meni - otkrila je Miljana razlog rasprave između nje i Dalile.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Dalila Dragojević

#Marko Đedović

#Miljana Kulić

'