AKTUELNO

Majka i ćerka iznele svoj stav o ovom rijaliti paru!

Predstavnici sedme sile postavili su pitanje Miljani i Mariji Kulić u emisiji "Pitanja novinara".

Da li je Mensur Ajdarpašić igračka Mine Vrbaški? - glasilo je pitanje za Miljanu i Mariju Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je takva, ona samo gleda sebe u svakoj priči, pa u rijalitiju. Meni je pametnije da se neka devojka koja uđe ovde poigrava, nego da daje sve od sebe za vezu u rijalitiju. Mensur će se razočarati u Minu, ako uđe neki momak dominantniji od njega, prebaci će se. Trenutno, Mensur nema konkurenciju. Sigurna sam da on nije gledao prethone sezone, nije video kako se ponašala sa muškarcima ranije. Prosto je nemoguće da devojka pređe sa jednog na drugog muškarca tako brzo, to može da bude samo inat. Verovatno će, ako budu provodili mnogo vremena zajedno, postati jedno drugom navika. Ovo što je uradila sa Menurom, tako je uvek išla od jednog na drugog momka - objasnila je Marija.
Neka uđe dominantniji momak odmah večeras. Ako dođe do zasićenja, ona može da mi kaže, ja nemam problem sa time - objasnio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon izlaganja svoje majka, Miljana Kulić je iznela svoj stav po pitanju Mine i Mensura.

Prvo, Mina i Vladimir nisu bili zajedno, Mina je bila njegova igračka. Kada je Vladimir bio u zatvoru, Mina i Mensur su pričali u izolaciji, pred njegovu diskvalifikaciju. Mislim da je Vladimir odbijao Minu, Mensur je samo osveta. Vladimir ju je stalno ponižavao za stolom, bila mu je samo jedna u nizu, Dragani se udvarao, kada je odbijen, vratio se Mini. Ja mislim da Mensur ovde igra igru, sigurna sam da mu se Mina ne dopada, poznato je da Crnogoricni imaju preku narav, sigurna sam da je nikada ne bi odveo kući sa biografijom koju ima. On je imao misiju da izbaci Vladimira i da mu "skine" devojku, kako bi rekao u Baru da je smuva Vladimirovu devojku. Oboje se svete. On želi da preuzme ovaj rijaliti, počeo je da kopira Vladimira, počeo je da se unosi. Vidi se da je pratio rijaliti i da je bleda kopija Vladimira Tomovića. Sigurna sam da ovo ljubav nije, već osveta i sa jedne i sa druge strane - rekla je Miljana.

Pogledajte detaljnije u video-prilogu u nastavku teksta.

Autor: S.Š.

#Mensur Aljanpašić

'