AKTUELNO

Petković se na sve načine pravdao.

Tokom ranih jutarnjih sati došlo je do verbalnog okršaja Lazara Čolića Zole, Stefana Miloševića, Mateje Matijevića i Milana Petkovića. Naime, zadrugari smatraju da Petković nije iskren kada izlaže za crnim stolom.

Naime, kako su zadrugari danas davali etikete svojim rijaliti cimerima, ukućani smatraju da Petković nije izneo svoje mišljenje, iako ga ima i da je želeo da ispadne dobrica u očima drugih. Zbog ovoga su ukućani zaratili sa Petkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Počela je priča što je neko od nas ispao veverica što je naveo nekoga da je ružan, a ti si ispao u oku ljudi neka dobrica koja neće nikoga navesti, a mi svi ludaci. Ti i te kako imaš mišljenje. Ti stalno menjaš mišljenje - rekao je Zola Petkoviću.
Ako ti bilo šta kažeš u vezi sa mojim izgledom, ja ću se naći uvređen. On ima mišljenje, ali i dalje neće da kaže da je neko ružan - dodao je Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti psu ne možeš da kažeš da je pas, tako ne možeš ni glupom čoveku da objasniš da je glup. E to ti je ovo - dodao je Đukić.
Ispao sam danas p*čka. Meni je veća uvreda ružan nego glup - dodao je Petković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ti nećeš da kažeš da je neko glup i ružan, onda nemoj da kažeš ni da je pravedan. Kontradiktoran si. Mene je užasno uvredilo što ti kažeš da sam ja glup, tebe vređa kad ti neko kaže da je ružan. Svakome od nas nešto drugo smeta. To što ti nekome kažeš, to može druge da povredi - pričao je Milošević Petkoviću.
Ti mene ne poštuješ. Sada sam ja ispao folrant i žrtva. Neću da vodim ovakve diskusije sa vama. Vi ste indijanci - besneo je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Lazar Čolić Zola

#Milan Petković

#Stefan Milošević

'