AKTUELNO

Matora je ovo želela da zna!

Nakon sastanka koji je bio tokom ovog popodneva, kada su zadrugari birali najiritantiju osobu u Beloj kući, Jovana Tomić Matora vodila je otvoreni razgovor sa Stefanom Kandićem o Milici Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada mi nisi rekao da si se poljubio sa Milicom. Rekao si mi samo da ste se dotakli bradom - započela je Matora.
Tako je. I dohvatili samo jednom usnama. Evo, sada to pričam, biće da sam se poljubio sa Milicom. Sada idemo u dublju temu. Muka mi je da pričam više o Milici - govorio je Kendi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nikada mi ni to nisi rekao! Ako neko zna da si bio zaljubljen, znam da si ti bio iskreno zaljubljen. I ona preteruje. Ona ne može da izdrži da tebe ne pecka. Juče je Iva rekla: "U bradu, meni je rekao to u poverenju", ja sam čula to, čula je Pešićka, ona je rekla Milici, Milica je ustala i postavila njoj pitanje. Posle je kod mene došla Pešićka, i kaže mi da je Milica rekla Bori kako ona njega gotivi, kako ona ne može da ćuti, kako mora da mu kaže. Zameram ti ako si bilo koju stvar rekao Nini ili Ivi, a da u mene nemaš poverenja da kažeš mi tako nešto! - govorila je Matora.
Ona mene već sada mrzi! Ja ti kažem, ništa više nisam imao! Sto puta smo se jedno drugom unosili u facu, samo je jednom bilo nešto malo i to je to - nastavio je Kendi.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'