AKTUELNO

Marinkovićeva uporno ističe da su ona i Janjušević samo prijatelji.

Voditelji radija "Amnezija" Bane Čolak i Bora Santana su u svojoj emisiji ugostili Maju Marinković. Za njihovu gošću Jovana Tomić Matora je imala pitanje, a ticalo se njenog bliskog odnosa sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Ne odvajaš se od Janjuša na žurki, gledaš ga i koketiraš, a i dalje se vadiš na to što ne sediš na njegovom krevetu i što ti ne stavlja ruke u gaće. Nema razlike između tebe i Šopićeve. Što ne priznaš da si zaljubljena u Janjuša? - glasilo je pitanje Jovane Tomić Matore za Maju Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja oženjene muškarce ne gledam na taj način. Naravno da se nisam odvajala od Janjuša, jer smo zadužili ogromnu svotu novca. Znam da bi mnogi voleli da ja ovde doživim fijasko. Oni svi poskaču kada je komentarišem moj i Janjušev odnos. Naravno da postoji razlika u odnosu između mog odnosa sa Janjušem i Ivaninog. Ja nisam prešla tu granicu. Čista sam kao suza, ja ne znam zašto to njima upada u oči - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Matora nije bila zadovoljna Majinim odgovorom te je uletela u radio stanicu i suprtotstavila joj se.

Ja sam izrazila svoje mišljenje, ja sam videla da on sedi na tvom krevetu. Ja sam prva Šopićevu osudila zbog tih pogleda i tog koketiranja. Moje mišljenje je da si ti neiskrena. Moje mišljenje je da si ti odlepila za Janjušem - rekla joj je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D.B.

#Jovana Tomić Matora

#Maja Marinković

'