AKTUELNO

Ovo mu se nije svidelo.

"Kada je Iva rekla da je David lep, ali da bi opet Stefana izabrala, svi ste skočili na nju kao da je čoveka ubila, jer je David zauzet. A kada je Stefan rekao da je Ana lepa i da bi bio sa njom, da nema dečka, svi ste ćutali. Zar Ana nije zauzeta isto kao David?" - glasilo je pitanje za Jovanu Tomić Matoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Jedna stvar mi nije jasna kod Ive. To njeno menjanje. Jeste zaljubljena, pa nije... Iskreno ne znam više šta Iva misli i šta je istina. Ja nisam rekla: "Kako te nije sramota, lažeš". Ja sam rekla da bih bila sa Ivom, da nemam Sanju. Baš sam se debelo zaj*bala i kao prijatelj i kao osoba - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne komentarišem Anu, nego sam dobio pitanje da li bih bio sa Anom. Razlika je u tome što sam ja dobio pitanje za Anu, a ona je pričala okolo samovoljno - bio je besan Stefan Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne! Pričali smo da ponovo uđemo i da ne znamo status svakoga, ja sam rekla Zorici i Maji: "Prvo bih opet primetila Stefana, ali tip kao tip David". Ja ništa loše nisam rekla. Bojite se da kažete Stefanu šta mislite - govorila je Iva.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. K.

#Zadruga

'