AKTUELNO

Zadrugarima nije bilo pravo zbog ovoga.

Veliki šef je poslao pismo u Belu kuću kojim je zahtevao od zadrugara da imenuju rijaliti cimera koji se po njihovom mišljenju pravi pametan, a to u stvari nije.

Prva je svoje mišljenje dala Miljana Kulić koja je Ivanu Krunić okarakterisala kao zadrugarku koja se pravi pametna, a to nije.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema mom mišljenju osoba koja se pravi pametna, a to nije je Ivana Krunić. Ona dva dana plače zbog Čolaka, posle nam se zahvaljuje i onda se grli sa njim. Ona se ne obazire na čestitke svoje porodice, pravi se najpametnija. Koliko je glupa, videće kada izađe iz rijalitija. Ona pravi samu sebe budalom, pravi svoje roditelje budalama. Prema mom mišljenju nije pametna, već priglupa. Kada ustane za stolom, pravi se pametna. Pored toga što je glupa, ona je i folirantkinja - rekla je Miljana, a onda je svoj sud dala i Marija Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Prema mom mišljenju to je Edo. Za svoje postupke nalazi opravdanja. Čak pred svima nama nalazi opravdanja za Draganu, za koju i on sam zna da greši. On gleda da je na neki način opravda. Ispada glup u narodu. On je u ovoj situaciji izigran. Videće koliko je bio pametan - rekla je Marija Kulić.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'