AKTUELNO

Ovo su njegovi razlozi.

Novo pitanje večeras bilo je upućeno Tari Simov: "Da li je moguće da si toliko sebična u vezi, gde je u svemu tome Mateja?"

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam, na koju situaciju se misli? - pitala je Tara.
Misli se na jučerašnju situaciju, na to se misli - objasnio joj je Đedović.
Hajde da kažem da je to, da je Mateja izašao iz kreveta bolestan da ne bih ušla sa Ivom u dublji konflikt. Dala sam Mateji do znanja da je ženski konflikt u pitanju i da se tu neće mešati. Ana jedina može da posvedoči. Što se tiče situacije od sinoć, Zorica i Đedović su govorili da se ne svađam zbog Mateje, gde sam im rekla: "Koga boli k*rac za Mateju?", jer mislim da se on neće mešati u moje konflikte. Rekla sam isto Šopićki i Đedoviću, ali oni nisu prekinuli prijateljstvo sa mnom, kao što je on raskinuo vezu. Naravno da volim sebe, ali meni dečko neće govoriti kako ću da se obučem, kada ću da se posvađam sa nekim, a kada ne. Ni mama, ni tata mi napolju ne govore šta ću da radim, pa neće ni dečko - istakla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se mešao u njene svađe, već sam se plašio da ne udari nekoga. Raskinuo sam jer sam se po 105. put osećao da nisam ispoštovan. Grozim se na neke momente u njenom ponašanju. Sviđa mi se stav kakav je zauzela, ne treba zbog raskida da lomi i da beži. Razlog zbog kog sam ušao u vezu je taj što se Tara pre ulaska u našu vezu primirila, brinula o meni... Posle se opustila, pokazala svoje pravo lice, vratila se na staro. Nikada neću reći ništa loše o tebi, ti si meni jako draga. Inače, raskid kao raskid, ništa strašno se nije desilo. Nećemo se pomiriti, neću reći nikad, ali mogu samo da kažem da čvrsto stojim iza toga da se nećemo pomiriti - rekao je Mateja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S.Š.

#Zadruga

'