AKTUELNO

Ljubav je pokretač svega.

Bora Santana je kao gradonačelnik velelepnog imanja otvorio današnji sastanak na temu "ljubav" koja je pokretač svega. Zadrugari su jedan po jedan pričali o svom viđenju ovog pojma.

Jovana Tomić Matora je zadrugarima ispričala da je pravu ljubav doživela sa Sanjom Stanković.

Ja sam posle tri meseca osetila da treba da kažem Sanji da sam zaljubljena u nju. Mene je ljubav motivisala na bolje na svakom polju. Jedna drugoj smo bile motivacija. Obe smo radile kao konji. Stan je zajednički, živimo zajedno u njemu, ali je na moje ime. Kupićemo još jedan stan, da svaka ima svoj, ali to je zajednički cilj. Da nisam imala Sanju, ja ne bih ovde izdržala nijedan dan. To su sve zajedničke pare - ispričala je Matora svoju ljubavnu priču sa Sanjom Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon nje se oglasila i Zorica Marković.

Ja se ceo život borim za svoja dva sina. Ne treba samo staviti ovde na akcenat rijaliti ljubavi. Mima je ovde ušla zbog roditelja, Bane isto. Svi mi imamo neku ljubav koja nas čeka napolju. Janjuš je ovde ušao zbog ćerke - objasnila je Zorica, a onda je Mića pričao o porodici.

Foto: TV Pink Printscreen

Prava ljubav boli. Porodica je stub svih naših priča, bez njih mi ne postojimo. Porodica je ta koja nas okuplja. Dvoje koji stupaju u brak i dobijaju decu. U našem svetu je toga sve manje i manje. Koliko vas odavde planira da se ženi i udaje? Ja poštujem svaku ljubav. Ja bih bio najsrećniji da parkovi budu puni dece, a ne kerova - ispričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Miroslav Pržulj – Lepi Mića

#Zorica Marković

'